Weersverwachting voor 31-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Het is vanochtend half tot zwaar bewolkt met vooral in het midden en noorden buien, mogelijk met onweer. In het zuiden schijnt de zon. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee uit het westen en eerst nog vrij krachtig.

Vanmiddag

Er is geregeld zon en er komen enkele buien voor, mogelijk met onweer. Vanuit het westen wordt het op steeds meer plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond 19°C en er waait een matige wind uit het westen.

Vanavond

In het oosten komt er eerst nog een enkele bui voor, maar verder zijn er opklaringen. In het zuiden neemt de bewolking toe en kan het later af en toe gaan regenen. De wind draait van west naar zuid en neemt af naar zwak tot matig.

Komende nacht

In het zuiden regent het af en toe, maar elders blijft het droog. De minimumtemperatuur varieert van 10°C in het noorden tot 15°C in het zuidwesten. Aan de kust is de wind matig tot vrij krachtig uit het zuidoosten, boven land is er weinig wind.

Morgenochtend

Het is zwaar bewolkt en er valt regen, vooral in de zuidelijke helft van het land. In het noorden blijft het waarschijnlijk droog en is er wat zon. De wind komt uit zuidwest in het zuiden en uit het oosten in het noorden, en is matig. Aan de kust is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 6.

Morgenmiddag

Het is bewolkt en regenachtig, met een kleine kans op onweer. In het noordoosten en later ook in het zuiden is er ook wat zon. De middagtemperatuur ligt rond 19°C en er staat een matige wind uit het zuiden. In het noorden blijft de wind uit het oosten waaien.

Morgenavond

In het zuiden zijn er opklaringen, maar elders is het bewolkt met kans op een regen- of onweersbui. Er staat weinig wind.

Uitgifte: 31/08/2023 09.09 uur LT

   

Plaats een reactie