Weersverwachting voor 31-05-2023

Weerbericht voor vandaag en morgen

Er zijn geen waarschuwingen voor het weer.

Vandaag

Het is vanochtend zonnig, maar in het Waddengebied kan er bewolking voorkomen. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind. Vanmiddag zijn er flinke zonnige perioden, maar het noordelijk kustgebied kan gevoelig zijn voor bewolking vanaf zee. De temperatuur varieert van 18 tot 25°C van noord naar zuidoost, maar op de Wadden blijft het koeler met 15°C. De noordoostenwind is matig, langs de westkust vrij krachtig tot krachtig (windkracht 5-6). ’s Avonds raakt het in het noorden bewolkt, elders blijft het helder en droog. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, langs de westkust mogelijk krachtig (windkracht 6).

Komende nacht

Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit het noorden en is matig, aan zee soms vrij krachtig.

Morgen

’s Ochtends begint met veel bewolking, maar in de loop van de ochtend breekt de zon vooral in het midden en zuiden op steeds meer plekken door. Het blijft droog. De noordelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. ’s Middags is er in het noorden vrij veel bewolking, terwijl het verder naar het zuiden steeds zonniger wordt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur varieert van 13°C in het Waddengebied tot plaatselijk 21°C in het zuidoosten. De noordenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. ’s Avonds is er vrij veel bewolking met vooral landinwaarts ook perioden met zon. De wind is noordelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 31/05/2023 09.33 uur LT

   

Plaats een reactie