Weersverwachting voor 30-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Het is momenteel half tot zwaar bewolkt en er trekken buien over het land, mogelijk met onweer. De wind komt uit het zuidwesten en is overwegend matig.

Vanmiddag

Vooral landinwaarts is er veel bewolking en komen er buien voor, plaatselijk met onweer. In de kustprovincies breekt de zon af en toe door. De middagtemperatuur ligt rond 18°C. De wind is matig uit het westen tot zuidwesten.

Vanavond

Er kunnen nog enkele buien voorkomen, plaatselijk met onweer en mogelijk ook hagel. De wind is westelijk en zwak tot matig, later in het noordwestelijk kustgebied vrij krachtig.

Komende nacht

Er zijn enkele buien, vooral in de kustprovincies met mogelijk onweer en hagel. De minimumtemperatuur varieert tussen 8°C in het noordoosten en 13°C aan zee. De wind is zwak tot matig uit het zuidwesten landinwaarts. Aan zee staat een matige tot vrij krachtige westenwind.

Morgenochtend

Het is half tot zwaar bewolkt met buien, mogelijk met onweer. In het zuiden neemt de buiigheid geleidelijk af en laat de zon zich wat vaker zien. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee eerst nog vrij krachtig.

Morgenmiddag

Vooral in het noorden zijn er buien, mogelijk met onweer. Elders zijn er perioden met zon en komt er landinwaarts af en toe een bui voor. De middagtemperatuur ligt rond 19°C. Het waait matig uit het westen.

Morgenavond

In het noordoosten komen eerst nog enkele buien voor. Verder zijn er opklaringen. In het zuiden neemt de bewolking toe en kan het later af en toe gaan regenen. De wind draait van west naar zuid en neemt af naar zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/08/2023 09.06 uur LT

   

Plaats een reactie