Weersverwachting voor 30-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Het is vanochtend half tot zwaar bewolkt en er trekken enkele buien over het land. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust vrij krachtig tot krachtig.

Vanmiddag

De buien trekken naar het oosten weg en de zon zal steeds vaker te zien zijn. De maximumtemperatuur varieert van 19°C in het noorden tot 22°C in het zuidwesten. De wind draait naar het westen en is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig, windkracht 6.

Vanavond

De bewolking neemt toe en vanuit het zuidwesten begint het op steeds meer plaatsen te regenen. De wind draait naar het zuidwesten en neemt af naar zwak tot matig, langs de westkust blijft deze vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht

De regen trekt naar het noordoosten over het land. De temperatuur daalt naar ongeveer 16°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Morgenochtend

Het is bewolkt en er valt van tijd tot tijd regen. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. Langs de westkust kan de wind af en toe hard zijn, windkracht 7.

Morgenmiddag

Het is bewolkt en het regent vrijwel overal. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6. Langs de westkust kan de wind af en toe hard zijn, windkracht 7.

Morgenavond

Het is bewolkt en er valt op veel plaatsen regen. De zuidwestenwind neemt langs de kust geleidelijk af naar vrij krachtig, landinwaarts is de wind meestal matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/07/2023 09.12 uur LT

   

Plaats een reactie