Weersverwachting voor 30-06-2023

Weersverwachting

Vandaag

Het is vandaag droog met veel zon. In de loop van de ochtend zullen er echter meer wolken verschijnen. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig.

Vanmiddag

Er zullen zonnige periodes zijn, maar op sommige plaatsen kan er een bui ontstaan. De middagtemperatuur varieert van 20°C aan de kust tot 24°C in het zuidoosten. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig, maar aan de zuidwestkust neemt de wind toe tot vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond

In de avond zijn er eerst opklaringen en is er nog kans op een bui in het oostelijke deel van het land. Vanuit het westen neemt de bewolking geleidelijk toe. De wind komt uit het westen tot zuidwesten en is zwak tot matig, maar aan de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht

Vanuit het westen gaat het regenen, maar in het zuidoosten blijft het op veel plaatsen nog droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestenwind is matig, maar vlak aan zee vrij krachtig.

Morgenochtend

Het zal zwaar bewolkt zijn met regen en motregen. De zuidwestenwind is matig, maar aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenmiddag

Het blijft zwaar bewolkt en er zullen perioden zijn met regen en motregen. De middagtemperatuur varieert van 18°C langs de kust tot 21°C in het zuiden. De zuidwestenwind is matig, maar soms vrij krachtig aan de kust en boven het IJsselmeer.

Morgenavond

De regen trekt naar het oosten weg en er zullen opklaringen zijn. Er kan echter nog steeds een enkele bui voorkomen. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig, maar in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/06/2023 09.20 uur LT

   

Plaats een reactie