Weersverwachting voor 30-04-2023

KNMI Weersverwachting

30 april 2023 08:49 uur LT

Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er vooral in het noorden wat bewolking, elders is het zonnig. Het blijft droog. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig.

Vanmiddag is er in het noorden wat bewolking. Elders schijnt de zon. Het blijft droog. In het noorden blijft de temperatuur bij 15°C steken, in het zuiden en midden wordt het 17-18°C. De wind is zwak tot matig en komt uit het oosten.

Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. Er is weinig wind.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur is ongeveer 5°C in het noordoosten tot 9°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind, boven de Wadden is de wind matig uit het oosten.

Morgenochtend is de zon geregeld te zien en blijft het droog. Er staat vrijwel geen wind.

Morgenmiddag zijn er perioden met zon. In het westen en zuiden neemt de bewolking toe. In het westen valt er in de tweede helft van de middag af en toe regen. Vooral in het zuidoosten ontstaan er buien, plaatselijk met onweer. De temperatuur loopt uiteen van 13°C in het noordwesten tot 18 à 19°C in het zuidoosten. De matige wind komt uit het noordwesten.

Morgenavond komen er eerst vooral in het zuidoosten en oosten enkele buien voor, plaatselijk met onweer. Van het noordwesten uit neemt overal de bewolking verder toe, maar hieruit valt vrijwel nergens regen. De matige wind komt uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 30/04/2023 08.49 uur LT

   

Plaats een reactie