Weersverwachting voor 29-07-2023

Weersverwachting

Zaterdag 29 juli 2023

Vanmiddag worden er vooral in het zuidoosten enkele stevige onweersbuien verwacht (code geel).

Vanochtend is er veel bewolking met hier en daar een lokale bui. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Vanmiddag trekken er enkele stevige buien over het land. Met name in het oosten is er kans op onweer. Later breekt in het westen de zon vaker door. De middagtemperatuur wordt ongeveer 22°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de zuidwestkust af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond zijn er opklaringen. In het noorden kan nog een bui voorkomen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend is het half bewolkt en kunnen er enkele buien voorkomen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Morgenmiddag trekken de buien boven het oosten weg en wordt de zon steeds vaker zichtbaar. De middagtemperatuur wordt ongeveer 22°C. De wind draait naar het westen en is matig tot vrij krachtig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenavond neemt vanuit het westen de bewolking toe en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind draait naar het zuidwesten en neemt af naar zwak tot matig, langs de westkust mogelijk nog vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 29/07/2023 09.08 uur LT

   

Plaats een reactie