Weersverwachting voor 28-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is er in het noorden veel zon, terwijl er in het zuiden meer bewolking is. Plaatselijk kan er een bui vallen, vooral in het zuidwesten zijn er meer buien. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig.

Vanmiddag

Er is af en toe zon, maar verspreid over het land kunnen er enkele buien voorkomen. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig.

Vanavond

Het klaart op en het wordt droog. De wind is zwak tot matig en komt uit een richting tussen noord en west.

Komende nacht

Het blijft droog en op meerdere plaatsen kan er mist ontstaan. Aan zee is er nog kans op een bui, maar landinwaarts blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C, aan zee enkele graden hoger. Er staat weinig wind.

Morgenochtend

De mist lost in de eerste helft van de ochtend op. De zon schijnt geregeld en vooral in de kustprovincies is er kans op een bui. Er is weinig wind.

Morgenmiddag

Vooral in het westen is er af en toe zon, met verspreid over het land een lichte, kortdurende bui. De middagtemperatuur ligt rond 20°C. Er staat een zwakke tot matige westelijke wind.

Morgenavond

Het wordt op de meeste plaatsen droog, met enkele opklaringen. De wind is zwak tot matig en draait naar zuidwest. (Bron: KNMI).

Uitgifte: 28/08/2023 09.45 uur LT

   

Plaats een reactie