Weersverwachting voor 28-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Op dit moment zijn er geen waarschuwingen.

Vanochtend is het zwaar bewolkt en valt er af en toe wat (mot)regen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.

Vanmiddag blijft het op veel plaatsen bewolkt en komen er enkele buien voor. Plaatselijk kan de zon soms doorbreken. De maximumtemperatuur ligt rond 22°C. De wind komt voornamelijk uit het zuidwesten en is matig.

Vanavond is het op de meeste plaatsen bewolkt en kunnen er vooral in het oosten nog enkele buien voorkomen. Boven land neemt de wind uit het zuidwesten af naar zwak tot matig, langs de kust blijft de wind matig en langs de zuidwestkust wordt de wind vrij krachtig.

Komende nacht

Er kan nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 16°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Morgenochtend

Er is veel bewolking en de kans op een bui neemt toe. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Morgenmiddag

Er trekken enkele stevige buien van west naar oost. Vooral in het oosten is er kans op onweer. Later breekt in het westen de zon meer door. De middagtemperatuur wordt ongeveer 21°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de zuidwestkust af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenavond

Er zijn opklaringen, maar in het noorden kan nog een bui voorkomen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de zuidwestkust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/07/2023 09.00 uur LT

   

Plaats een reactie