Weersverwachting voor 28-06-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is het bewolkt en valt er in de oostelijke helft van het land af en toe regen of motregen. Van het westen uit wordt het op steeds meer plaatsen droog. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.

Vanmiddag

Overheerst de bewolking en regent het soms nog wat in het oosten, maar geleidelijk wordt het ook daar droog. Later breekt in het westen de zon af en toe door. De temperatuur loopt op naar 19°C in het noordoosten en 24°C in het zuidwesten. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.

Vanavond

Komen er opklaringen voor en blijft het vrijwel overal droog. Boven land is er weinig wind, aan zee staat soms een matige wind uit het zuidwesten.

Komende nacht

Trekken er enkele buien over. De minima liggen rond 16°C. Langs de kust staat een matige zuidwestenwind, landinwaarts staat er weinig wind.

Morgenochtend

Is het half tot zwaar bewolkt en komt er enkele bui voor. Er staat een matige zuidwestelijke wind.

Morgenmiddag

Is het overwegend bewolkt en trekken er enkele buien over. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noordwesten tot 25°C in het zuidoosten. De matige wind komt uit het zuidwesten.

Morgenavond

Is het bewolkt en hier en daar valt een bui. De wind gaat uit het noordwesten waaien en is matig, langs de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/06/2023 09.06 uur LT

   

Plaats een reactie