Weersverwachting voor 28-04-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Het is zwaar bewolkt en er valt af en toe regen of motregen. De wind komt uit het oosten en is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer vrij krachtig. In de loop van de ochtend draait de wind in de zuidelijke helft naar zuidwest en neemt dan in kracht toe.

Vanmiddag

Het blijft bewolkt met soms lichte regen of motregen. Later wordt het in het zuiden droger en daar breekt mogelijk de zon even door. De maximumtemperatuur varieert van 10°C in het uiterste noorden tot 17°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied blijft de wind oostelijk.

Vanavond

Het blijft bewolkt en op de meeste plaatsen droog. De wind draait naar west tot noordwest en is matig, langs de kust vrij krachtig.

Komende nacht

Het blijft op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind draait naar noordwest en is matig, langs de kust eerst vrij krachtig.

Morgenochtend

Er is op de meeste plaatsen veel bewolking. In het noorden breekt de zon geleidelijk door. Het blijft droog. De wind is zwak tot matig uit noord.

Morgenmiddag

De zon schijnt af en toe, al overheerst aan het begin van de middag de bewolking in het oosten en zuiden. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond 15°C. Er staat weinig wind, langs de kust is de noordenwind matig.

Morgenavond

Het raakt in het noorden weer bewolkt, in de rest van het land zijn er opklaringen. Het blijft droog. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/04/2023 09.41 uur LT

   

Plaats een reactie