Weersverwachting voor 27-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Het is momenteel bewolkt en er is (mot)regen. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, maar langs de westkust en op het Markermeer en IJsselmeer kan de wind (vrij) krachtig zijn, mogelijk zelfs hard met windkracht 7. In het noordoosten van het land blijft de wind tot aan het einde van de ochtend uit het zuidoosten waaien.

Vanmiddag

Het blijft bewolkt en er valt af en toe (mot)regen. De maximumtemperatuur is ongeveer 18°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, maar langs de westkust kan de wind (vrij) krachtig zijn met windkracht 5 of 6. Langs de Zeeuwse kust kan het eerst nog hard waaien met windkracht 7.

Vanavond

De bewolking blijft overheersen en er valt nog af en toe (mot)regen. In het noorden kunnen enkele buien vallen en mogelijk komt er in het Waddengebied ook onweer voor. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, maar langs de Zeeuwse kust kan de wind (vrij) krachtig zijn met windkracht 5 of 6.

Komende nacht

Er valt af en toe lichte regen of motregen. De minimumtemperatuur is ongeveer 17°C. De wind uit het zuidwesten is meestal matig.

Morgenochtend

Het is bewolkt en lokaal valt er (mot)regen. De wind uit het zuidwesten is matig.

Morgenmiddag

Het is zwaar bewolkt en er vallen enkele lichte buien. Plaatselijk kan de zon even doorbreken. De maximumtemperatuur is ongeveer 20°C. Er staat een overwegend matige wind uit het zuidwesten.

Morgenavond

Het is op de meeste plaatsen bewolkt en er vallen vooral in het oosten nog enkele buien. De wind uit het zuidwesten blijft matig van kracht. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/07/2023 10.39 uur LT

   

Plaats een reactie