Weersverwachting voor 27-05-2023

Weerbericht voor vandaag en morgen

Vandaag

Op veel plaatsen schijnt vanochtend de zon, maar in het noorden komt er ook bewolking voor. Het blijft droog en de wind komt uit oost tot noordoost en is zwak tot matig. Vanmiddag blijft het droog en schijnt de zon volop. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 16°C op de Wadden tot 22°C plaatselijk in het zuiden van het land. De wind komt uit een noordoostelijke richting en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. ’s Avonds is er veel zon en blijft het droog. De wind komt uit noordoost en is zwak tot matig.

Komende nacht

Het blijft droog en de minimumtemperatuur loopt uiteen van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuiden van het land. De wind blijft uit het noordoosten waaien en is zwak tot matig.

Morgen

’s Ochtends is het vrij zonnig en droog. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig. ’s Middags is er opnieuw veel zon en blijft het droog. Wel komt er aan de noordkust later in de middag misschien bewolking binnendrijven. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C op de Wadden tot plaatselijk 24°C in het zuidoosten van het land. De noordoostenwind neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig, langs de zuidwestkust later mogelijk krachtig, windkracht 6. ’s Avonds is er weinig bewolking en blijft het droog. De wind blijft behoorlijk doorwaaien. Boven land is de wind matig, langs de kust soms krachtig, windkracht 6.

Er zijn geen waarschuwingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/05/2023 09.15 uur LT

  

Plaats een reactie