Weersverwachting voor 27-04-2023

KNMI Weersverwachting

27 april 2023 – 08:49 uur LT

Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is er veel zon, alleen in het noorden komt wat bewolking voor. Het blijft droog. Aan de Zeeuwse kust staat een matige zuidoostenwind, elders staat er weinig wind.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C op de Waddeneilanden tot plaatselijk 15°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidoosten.

Vanavond is het zwaar bewolkt. Het is nog droog. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig.

Komende nacht gaat het van het zuidwesten uit regenen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het noordoosten tot 9°C in het zuiden. De wind uit oost tot zuidoost is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenochtend is het bewolkt met af en toe regen of motregen. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig. In het noordoosten blijft de wind uit oost tot zuidoost waaien.

Morgenmiddag is het bewolkt met plaatselijk nog regen of motregen. Later wordt het in het zuiden droger met mogelijk een enkele opklaring. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noorden tot ca. 17°C in Limburg. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenavond is het bewolkt en wordt het op de meeste plaatsen droog. De wind draait naar west tot noordwest en is matig, langs de kust vrij krachtig, eerst mogelijk krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/04/2023 08.49 uur LT

   

Plaats een reactie