Weersverwachting voor 26-09-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend zijn er perioden met zon en blijft het droog. In het Waddengebied staat een matige zuidelijke wind, elders staat er weinig wind.

Vanmiddag

Vanmiddag schijnt de zon veel en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. Er staat een zwakke tot matige zuidelijke wind.

Vanavond

Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. Er staat weinig wind, maar in het Waddengebied waait het matig uit het zuiden.

Komende nacht

Komende nacht kan er vooral in het westen plaatselijk mist ontstaan. Het blijft droog. Het koelt af naar 12°C in het noordwesten tot plaatselijk 9°C in het oosten. Boven land waait het nauwelijks, maar langs de kust waait een matige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend

Morgenochtend lost de eventuele mist geleidelijk op en komt er vooral in het westen wat bewolking voor. In het oosten schijnt de zon volop. Het blijft droog en er staat weinig wind.

Morgenmiddag

Morgenmiddag is er veel zon en blijft het droog. Het wordt maximaal 21°C in het noorden tot 25°C plaatselijk in Zuid-Limburg. De wind uit het zuidoosten is zwak tot matig.

Morgenavond

Morgenavond komen opklaringen voor en is het droog. De wind waait uit het zuidoosten en neemt toe naar matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/09/2023 09.11 uur LT

   

Plaats een reactie