Weersverwachting voor 26-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend zullen er vooral in de kustgebieden enkele buien voorkomen, waarbij plaatselijk onweer mogelijk is. Elders zal de zon af en toe schijnen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de westkust vrij krachtig.

Vanmiddag

In de middag zal de zon af en toe schijnen, maar er zullen ook buien voorkomen. Vooral landinwaarts is er kans op onweer. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk droog. De maximumtemperatuur varieert tussen 19°C aan de kust en 23°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer eerst vrij krachtig.

Vanavond

In de avond zullen de buien geleidelijk verdwijnen en wordt het overwegend droog. De wind waait matig uit zuidelijke richtingen aan de kust, terwijl er landinwaarts later weinig wind zal zijn.

Komende nacht

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog en kan er lokaal mist ontstaan, vooral in het noorden en noordwesten. De minimumtemperaturen liggen rond 11°C en er is weinig wind.

Morgenochtend

In de ochtend kan er lokaal mist voorkomen, vooral in het noorden en noordwesten. Verder is het half tot zwaar bewolkt en zullen er enkele buien ontstaan, vooral in het westen. Landinwaarts is er weinig wind, terwijl er aan de kust een matige wind uit het zuiden staat.

Morgenmiddag

In de middag is het half tot zwaar bewolkt met talrijke buien. Landinwaarts kan er ook onweer voorkomen en plaatselijk kan er 20 mm regen vallen. De maximumtemperaturen liggen rond 21°C. Langs de kust staat een matige wind uit het westen, terwijl er landinwaarts weinig wind is.

Morgenavond

In de avond zullen er nog steeds buien voorkomen, maar geleidelijk zullen het er minder worden. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/08/2023 09.24 uur LT

   

Plaats een reactie