Weersverwachting voor 26-05-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Het is droog en op veel plaatsen schijnt de zon, maar er kan plaatselijk ook wat bewolking voorkomen. De noordoostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Er zijn geen waarschuwingen.

Vanmiddag

Er is veel zon, maar in het noorden kunnen enkele wolken voorkomen. De maximumtemperatuur varieert van 14°C op de Wadden tot 20°C in het zuiden van het land. De wind komt uit het noordoosten en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Langs de zuidwestkust kan de wind in de tweede helft van de middag toenemen naar krachtig, windkracht 6.

Vanavond

Het blijft onbewolkt en droog. De wind komt uit het noordoosten en neemt boven land af naar zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar matig.

Komende nacht

Het blijft droog. De minimumtemperatuur varieert van plaatselijk 3°C in het noordoosten tot 8°C in het zuidwesten. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig.

Morgenochtend

Er is veel zon, maar het noorden maakt weer kans op wat bewolking. Het blijft droog. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Morgenmiddag

Het blijft droog en er is volop zon. De maximumtemperatuur varieert van 14°C op de Wadden tot 22°C in het zuidoosten van het land. De wind komt uit het noordoosten en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenavond

Er is veel zon en het blijft droog. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/05/2023 10.36 uur LT

   

Plaats een reactie