Weersverwachting voor 25-09-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is het half bewolkt. Later in de ochtend neemt in het uiterste westen de bewolking toe en mogelijk valt daar wat lichte motregen. De wind komt eerst uit het zuidoosten en draait naar het zuiden en is boven land matig. In het Waddengebied en op het IJsselmeer waait het vrij krachtig en eerst mogelijk krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag

Zijn er landinwaarts eerst flinke zonnige perioden. In het westen overheerst de bewolking en mogelijk valt daaruit plaatselijk lichte motregen. Later in de middag neemt ook in het midden de bewolking toe, maar daar blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het westen tot plaatselijk 23°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuidwesten en is matig.

Vanavond

Zijn er in het oosten en zuidoosten opklaringen. Elders is het bewolkt. Het blijft droog. Boven land staat er weinig wind, maar aan zee en op het IJsselmeer waait het soms matig uit het zuiden.

Komende nacht

Is het droog. De temperatuur daalt naar ongeveer 13°C in het westen en 8°C in het oosten. Er is weinig wind.

Morgenochtend

Zijn er zonnige perioden, maar vooral in het westen kunnen in het begin ook wolken voorkomen. Het blijft droog. In het Waddengebied staat een matige wind uit het zuidoosten, boven land staat er weinig wind.

Morgenmiddag

Schijnt de zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. Er staat weinig wind.

Morgenavond

Is het vrij helder en blijft het droog. Boven land staat er weinig wind. In het Waddengebied waait er af en toe een matige wind uit het zuiden. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/09/2023 09.01 uur LT

   

Plaats een reactie