Weersverwachting voor 25-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is er af en toe zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig, met af en toe een vrij krachtige wind in het noordelijk kustgebied.

Vanmiddag

Er zijn perioden met zon en het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 19°C. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig, met af en toe een vrij krachtige wind in het noordelijk kustgebied.

Vanavond

Het is half bewolkt en er kan in het zuidwesten een enkele bui van zee binnentrekken. De wind wordt zwak tot matig en komt uit het noordwesten.

Komende nacht

In de zuidelijke helft van het land valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 13°C in het zuidwesten en ongeveer 10°C in het noordoosten. Aan zee staat er een matige west- tot noordwestenwind, die langs de noordkust eerst nog vrij krachtig is.

Morgenochtend

Er is af en toe zon en er trekken een aantal buien van west naar oost over het land, met in het oosten kans op onweer. De zuidwestenwind draait naar het westen en is matig, met af en toe een vrij krachtige wind langs de noordkust.

Morgenmiddag

In de oostelijke helft van het land zijn er enkele stevige buien, plaatselijk met onweer, hagel en windstoten tot 60 km/u. In de loop van de middag trekken de buien weg en breekt de zon steeds vaker door vanuit het westen. De maximumtemperaturen variëren van 17°C op de Wadden tot 21°C in het zuiden, bij een matige westenwind.

Morgenavond

Het blijft droog en zonnig. De westenwind draait geleidelijk naar het zuidwesten en is matig langs de kust, terwijl de wind landinwaarts afneemt naar zwak. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/07/2023 08.55 uur LT

   

Plaats een reactie