Weersverwachting voor 25-04-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Er zijn geen waarschuwingen. Vanochtend is er af en toe zon met hier en daar een bui. De noordwestenwind is matig, aan zee af en toe vrij krachtig. Vanmiddag is er af en toe zon maar er trekt ook nu en dan een bui over. Met een maximumtemperatuur van rond 10°C is het vrij koud voor eind april. De noordwestenwind is matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig. Vanavond is er weinig bewolking en is het op de meeste plaatsen droog. De noordwestenwind is zwak tot matig, aan de noordkust eerst nog vrij krachtig.

Komende nacht

Het blijft op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het zuiden tot 4°C in het noordelijk kustgebied. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig.

Morgen

Morgenochtend is er af en toe zon en blijft het vrijwel overal droog. In het noordoosten neemt de kans op enkele buien in de loop van de ochtend toe. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig. Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Het noordoosten heeft met enkele buien te maken, verder is het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 10°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een noordwestelijke richting. Morgenavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 25/04/2023 10.15 uur LT

     

Plaats een reactie