Weersverwachting voor 24-09-2023

Weersverwachting

Vandaag

In het noorden en westen van het land zijn er vanochtend enkele wolken, maar verder schijnt de zon volop. Het blijft droog. De wind komt uit het zuiden en neemt toe naar matig. Aan de kust en op het IJsselmeer neemt de wind toe naar vrij krachtig, en in het noordwestelijk kustgebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag

Vanmiddag is er veel zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De wind uit het zuiden is matig, op het IJsselmeer en aan de kust vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond

Vanavond is het helder en droog. De wind waait uit het zuiden en is aan zee en op het IJsselmeer matig tot vrij krachtig, en boven land zwak tot matig.

Komende nacht

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit het zuiden en is matig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Morgenochtend

Morgenochtend is er veel zon en blijft het droog. De wind uit het zuiden is boven land matig, in het Waddengebied en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst mogelijk krachtig, windkracht 6.

Morgenmiddag

Morgenmiddag zijn er landinwaarts flinke zonnige perioden, maar in het westen komt meer bewolking voor. Het blijft overal droog. De maximumtemperatuur varieert van 19°C in het noordwesten tot plaatselijk 23°C in het zuidoosten. De zuidenwind is meestal matig.

Morgenavond

Morgenavond is het op meerdere plaatsen bewolkt, maar het blijft droog. Er is weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer staat er soms een matige wind uit het zuiden. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/09/2023 08.59 uur LT

   

Plaats een reactie