Weersverwachting voor 24-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanmiddag is er kans op stevige onweersbuien (code geel).

Vanochtend neemt de bewolking toe en kan er in het westen en zuidwesten een onweersbui voorkomen. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er trekken regen- en onweersbuien over het land. Daarbij is er ook kans op hagel, windstoten en plaatselijk veel regen in korte tijd. De middagtemperatuur loopt uiteen van 23°C aan zee tot 28°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Vanavond is het wisselend bewolkt en is er nog kans op een enkele (onweers)bui. De wind is zwak tot matig uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht

Er is kans op een enkele bui, mogelijk met onweer. De minimumtemperatuur komt uit rond 17°C. Er is weinig wind, alleen langs de kust staat een matige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend

Het is half tot zwaar bewolkt. Hier en daar komt een (onweers)bui voor. De wind wordt matig en draait naar het noordwesten.

Morgenmiddag

Er is slechts af en toe zon. Er komen enkele buien tot ontwikkeling, vooral in het oosten soms met onweer. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 19°C op de Wadden tot 25°C in het zuidoosten. De wind uit het noordwesten is matig.

Morgenavond kan er in het oosten nog een bui voorkomen, in het westen wordt het droog. De westenwind is matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/08/2023 10.35 uur LT

   

Plaats een reactie