Weersverwachting voor 24-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanmiddag is er kans op onweersbuien in het noordoosten, met code geel.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en kan er lokaal een bui vallen. De zuidwestenwind is over het algemeen matig, maar aan de kust soms vrij krachtig.

Vanmiddag blijft het half tot zwaar bewolkt en ontwikkelen er buien op meer plaatsen. Vooral in het noordoosten en oosten is er kans op onweer, hagel en windstoten tot 65 km/uur. De maximumtemperatuur varieert van 18°C langs de noordwestkust tot 22°C in het oosten en zuidoosten. De wind draait van zuidwest naar west en is matig, aan de kust vrij krachtig. In de kustprovincies draait de wind naar het noordwesten.

Vanavond

In de avond wordt het vanuit het noordwesten overwegend droog en breekt de zon vaker door. De noordwestelijke wind is meestal matig en neemt landinwaarts geleidelijk af.

Komende nacht

Het blijft vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur daalt naar ongeveer 12°C. Er staat weinig wind, maar in het noordelijk kustgebied waait een vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend

Er is af en toe zon, vooral in het noorden kan een enkele bui voorkomen. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.

Morgenmiddag

Er zijn perioden met zon en op de meeste plaatsen blijft het droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 19°C. De wind komt uit het noordwesten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.

Morgenavond

Het is half bewolkt en er kan in het zuidwesten een enkele bui van zee komen. De wind is zwak tot matig en komt uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/07/2023 09.11 uur LT

   

Plaats een reactie