Weersverwachting voor 23-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend zijn er periodes met zon. Het blijft droog en er is weinig wind.

Vanmiddag

Vanmiddag zijn er flinke periodes met zon. De middagtemperatuur varieert van 22°C aan zee tot lokaal 28°C in het zuidoosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit het westen tot zuidwesten.

Vanavond

Vanavond is er weinig bewolking. Het blijft droog en er is weinig wind.

Komende nacht

Komende nacht blijft het droog. In het noorden kan op enkele plaatsen mist voorkomen. De minimumtemperatuur varieert van 11°C in het noorden tot 17°C in het zuiden. Er is weinig wind.

Morgenochtend

Morgenochtend lost eventuele mist in het noorden snel op en wordt het vrij zonnig. Later in de ochtend neemt de bewolking toe en kan er in het (zuid)westen een enkele regen- of onweersbui voorkomen. De wind is zwak tot matig uit het oosten, later zuidoosten.

Morgenmiddag

Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er trekken enkele (onweers)buien over ons land. Hierbij is er kans op hagel en veel regen in korte tijd. De middagtemperatuur varieert van 23°C aan zee tot 28°C landinwaarts. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Morgenavond

Morgenavond is het wisselend bewolkt en kunnen er mogelijk enkele onweersbuien voorkomen, mogelijk nog met hagel en veel regen in korte tijd. De wind is zwak tot matig uit verschillende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/08/2023 09.16 uur LT

   

Plaats een reactie