Weersverwachting voor 23-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Op dit moment zijn er geen waarschuwingen van kracht. Het is bewolkt en regenachtig, maar later wordt het in het westen droger. De wind draait naar het zuidwesten en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer naar krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag

De bewolking overheerst en er valt af en toe regen of motregen. In het westen en noorden wordt het geleidelijk overwegend droog en breekt de zon af en toe door. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Vanavond

In het noordwesten zijn er opklaringen, terwijl er in het zuidoosten en oosten meer bewolking is en er kans is op een bui. De wind blijft zuidwestelijk, maar neemt geleidelijk af in kracht.

Komende nacht

In het zuiden en zuidoosten komen enkele buien voor, soms met onweer, elders blijft het overwegend droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

Morgenochtend

Het is half tot zwaar bewolkt en in het zuidoosten komen enkele pittige (onweers)buien voor, mogelijk met hagel. Elders blijft het droog. Later in de ochtend kan er ook in het noordwesten een enkele bui vallen. De wind draait naar het westen en is meestal matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig.

Morgenmiddag

Het is half tot zwaar bewolkt. Vanuit het westen trekken talrijke buien over het land, vooral in het oosten soms met onweer. De maximumtemperatuur ligt rond 21°C. De wind draait naar het noordwesten en is meestal matig, langs de noordkust mogelijk vrij krachtig.

Morgenavond

Vanuit het noordwesten wordt het overwegend droog en breekt de zon af en toe door. De noordwestelijke wind is meestal matig en neemt landinwaarts geleidelijk af. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/07/2023 08.55 uur LT

   

Plaats een reactie