Weersverwachting voor 23-04-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Vanochtend is er vrij veel zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het zuiden en is matig. Vanmiddag neemt de bewolking toe en gaat het van het zuidwesten uit regenen. In het noorden ontstaan enkele buien, plaatselijk kan onweer voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 13°C vlak aan zee tot 17°C in het oosten en noordoosten. De wind komt uit een zuidelijke richting en is matig, later in het zuidwesten af en toe vrij krachtig.

Vanavond

Vanavond regent het op veel plaatsen, soms regent het stevig door en kan er een klap onweer voorkomen. Later wordt het in het zuiden meest droog. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht

Komende nacht komen er enkele buien voor. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten. In het westen komt later een matige tot vrij krachtige wind uit west tot noordwest te staan.

Morgen

Morgenochtend is het op de meeste plaatsen zwaar bewolkt. Een gebied met buien trekt oostwaarts over het land. De westelijke wind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met enkele buien. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt uit een westelijke richting en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer af en toe krachtig, windkracht 6. Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt met vooral in het noorden en midden een enkele bui. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/04/2023 08.46 uur LT

   

Plaats een reactie