Weersverwachting voor 22-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Op dit moment zijn er geen waarschuwingen van kracht.

In het zuidoosten schijnt vanochtend hier en daar de zon, terwijl elders de bewolking overheerst. In het noorden en westen kunnen enkele buien voorkomen. De zuidwestelijke wind is overwegend matig.

Vanmiddag

Het is half tot zwaar bewolkt met enkele buien in de noordelijke helft. In de zuidelijke helft blijft het overwegend droog, met af en toe zon in het zuidoosten. De maximumtemperatuur varieert van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan de westkust vrij krachtig (windkracht 5 tot 6).

Vanavond

De bewolking blijft overheersen, vooral in het westen en noorden waar het af en toe regent. De wind draait naar zuid tot zuidwest en is matig, vlak aan zee vrij krachtig en in het Waddengebied later krachtig.

Komende nacht

Langs de westkust en in het noordwesten en noorden valt er regen, terwijl het elders overwegend droog blijft. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit het zuiden en is meestal matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenochtend

Het is bewolkt en er zijn vooral in de noordelijke helft perioden met regen. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk droog. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer naar krachtig (windkracht 6).

Morgenmiddag

De bewolking overheerst en er valt af en toe regen of motregen. In het noordwesten en noorden wordt het geleidelijk droog en breekt de zon steeds vaker door. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig (windkracht 6).

Morgenavond

In het noordwesten zijn er opklaringen, terwijl het in het zuidoosten bewolkt is en er buien kunnen voorkomen, mogelijk met onweer. De wind blijft zuidwestelijk maar neemt geleidelijk af in kracht. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/07/2023 09.16 uur LT

   

Plaats een reactie