Weersverwachting voor 22-04-2023

KNMI Weersverwachting

22 april 2023 08.35 uur LT

Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt. In het zuiden gaat het later regenen. Er is weinig wind, maar in het Waddengebied en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidoosten.

Vanmiddag is het bewolkt en trekt een gebied met regen noordwaarts over het land. De maxima lopen uiteen van 12°C in het zuidwesten tot 18°C langs de oostgrens. Er staat een zwakke tot matige wind uit een zuidelijke richting.

Vanavond is het bewolkt en in het noordoosten en oosten regent het eerst nog. Later klaart het in het westen op. Er is weinig wind.

Komende nacht kan er plaatselijk een bui voorkomen. De zuidelijke wind is matig. De temperatuur varieert van 5°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten.

Morgenochtend is het bewolkt en op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.

Morgenmiddag gaat het van het zuidwesten uit regenen. In het noordoosten schijnt de zon soms nog en daar blijft de neerslag beperkt tot een enkele bui. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C vlak aan zee en rond 16°C in het oosten. De matige zuidwestenwind draait naar zuid en neemt later in het zuidwesten toe naar matig tot vrij krachtig.

Morgenavond regent het op veel plaatsen. Later wordt het in het zuiden meest droog. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak matig, langs de zuidwestkust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 22/04/2023 08.35 uur LT

   

Plaats een reactie