Weersverwachting voor 21-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Er zijn geen waarschuwingen van kracht.

Vanochtend schijnt in het oosten eerst nog de zon. In het westen en noorden kunnen enkele buien voorkomen, mogelijk met onweer. De wind is zwak.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er trekken enkele buien van west naar oost over het land, met kans op onweer en windstoten tot 60 km/u. De maximumtemperatuur varieert van 18°C in het noorden tot 23°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig.

Vanavond klaart het vanuit het westen op. In het oosten kan nog een bui voorkomen. De wind is matig en komt uit het westen.

Komende nacht

Het blijft overwegend droog. Er is weinig wind, behalve in het Waddengebied waar de wind matig is en uit het westen komt. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C.

Morgenochtend

Op sommige plaatsen schijnt de zon. Later ontstaan er enkele buien, vooral in het noorden en westen. De wind draait naar het zuidwesten en is overwegend matig.

Morgenmiddag

In het noorden is het bewolkt met enkele buien. Elders blijft het overwegend droog met af en toe zon. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C in het noorden en 22°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, aan de westkust vrij krachtig (windkracht 5 tot 6).

Morgenavond blijft de bewolking overheersen. Vooral in het westen en noorden kan het af en toe regenen. De wind draait naar het zuiden tot zuidwesten en is matig, vlak aan zee vrij krachtig en in het Waddengebied later krachtig.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 21/07/2023 09.14 uur LT

   

Plaats een reactie