Weersverwachting voor 20-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend zijn er perioden met zon en blijft het droog. De wind uit het zuidwesten is aan de kust en op het IJsselmeer af en toe matig, verder landinwaarts is er weinig wind.

Vanmiddag

Het is zonnig en droog. De maximumtemperatuur varieert van 23°C op de Wadden tot plaatselijk 28°C in het zuidoosten. In het zuiden staat er weinig wind, in het midden en noorden staat er een matige wind uit een westelijke richting.

Vanavond

Er zijn enkele wolkenvelden en het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit een noordwestelijke richting. In de loop van de avond valt de wind nagenoeg weg.

Komende nacht

In het noorden ontstaat er mogelijk dichte mist. De minimumtemperatuur varieert van ongeveer 10°C in het noorden tot 18°C in het zuiden. Er staat nagenoeg geen wind.

Morgenochtend

In het noorden is er tot halverwege de ochtend mogelijk dichte mist aanwezig. In het zuidoosten en oosten is het eerst half tot zwaar bewolkt, verder is er veel ruimte voor de zon. Er is weinig wind.

Morgenmiddag

Het is zonnig en droog. De maximumtemperatuur varieert van 23°C op de Wadden tot 27°C in het zuiden van het land. De wind wordt matig uit westelijke richting.

Morgenavond

Er is weinig bewolking en het blijft droog. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/08/2023 08.57 uur LT

   

Plaats een reactie