Weersverwachting voor 20-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend zijn er perioden met zon. Vooral in het noorden kan er af en toe een bui vallen. De wind is zwak, maar in het Waddengebied staat een matige wind uit het noordwesten.

Vanmiddag is er af en toe zon en blijft het op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperaturen variëren van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig en komt uit het westen.

Vanavond zijn er opklaringen, maar er kan nog steeds een bui voorkomen op sommige plaatsen. Er staat weinig wind, behalve langs de kust waar een matige wind uit het westen tot noordwesten waait.

Komende nacht

Er is een kleine kans op een bui en lokaal kan mist ontstaan. De minimumtemperatuur varieert tussen 9°C in het noorden en 14°C in het zuidoosten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend

Er is af en toe zon en er kan een enkele bui voorkomen. De zwakke wind neemt toe naar matig en draait naar het westen.

Morgenmiddag

Het is half tot zwaar bewolkt met enkele buien die over het land trekken. Lokaal kan er onweer voorkomen. De maximumtemperatuur varieert van 18°C in het noorden tot 23°C in het zuiden. De wind komt uit het westen en is matig.

Morgenavond

Vanuit het westen klaart het op, maar in het oosten kunnen nog enkele buien voorkomen, mogelijk met een kleine kans op onweer. Er staat een matige wind uit het westen.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 20/07/2023 09.45 uur LT

   

Plaats een reactie