Weersverwachting voor 19-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Het is vanochtend half tot zwaar bewolkt en er valt lokaal wat lichte regen. In het noorden is er later vanochtend een kleine kans op een (onweers)bui. In het uiterste noordoosten schijnt eerst nog af en toe de zon. De wind komt uit het zuidoosten en is matig, maar draait later naar het zuidwesten tot westen.

Vanmiddag

In de middag is het eerst half tot zwaar bewolkt. In het oosten kan er mogelijk wat lichte regen vallen, en in het noordoosten is er nog steeds kans op een (onweers)bui. Later in de middag breekt de zon door vanuit het westen. De temperaturen variëren tussen de 22°C langs de westkust en 27°C in het oosten. De wind waait uit het zuidwesten tot westen en is matig, maar aan de westkust tijdelijk vrij krachtig.

Vanavond

Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De wind komt uit het westen en is matig, maar wordt later op de avond zwak landinwaarts.

Komende nacht

Het blijft komende nacht droog, maar in het noordoosten kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperaturen variëren van 12°C in het oosten en noordoosten tot 17°C in het zuidoosten. Aan de kust staat er een matige zuidwestenwind, terwijl er landinwaarts vrijwel geen wind is.

Morgenochtend

Morgenochtend zijn er perioden met zon en blijft het droog. De zuidwestelijke wind is af en toe matig aan de kust, maar er is weinig wind landinwaarts.

Morgenmiddag

Morgenmiddag is het zonnig en droog. De maximumtemperaturen variëren van 23°C op de Wadden tot lokaal 29°C in het zuidoosten. Er is weinig wind.

Morgenavond

Morgenavond zijn er brede opklaringen en blijft het droog. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/08/2023 09.55 uur LT

   

Plaats een reactie