Weersverwachting voor 19-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Op dit moment zijn er geen waarschuwingen van kracht.

Vanochtend is er veel bewolking en vooral in het noorden valt er af en toe regen. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig, aan de westkust af en toe vrij krachtig.

Vanmiddag breekt de zon vaker door, maar er kunnen ook enkele buien ontstaan. Vooral in het oosten is er een kleine kans op onweer. De maximumtemperaturen variëren van 20°C aan de kust tot 24°C in het zuidoosten. Er staat een matige wind uit het westen, later uit het noordwesten in het noorden.

Vanavond kan er vooral in het zuiden nog een enkele bui vallen, elders blijft het waarschijnlijk droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten.

Komende nacht

In het zuiden is er kans op een bui. Vooral in het zuidwesten kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperaturen variëren van 15°C aan de kust tot lokaal 9°C landinwaarts. Er staat weinig wind, langs de kust een matige wind uit het noordwesten.

Morgenochtend

Het is half tot zwaar bewolkt en op de meeste plaatsen blijft het droog. Er staat weinig wind, in het Waddengebied een matige wind uit het westen.

Morgenmiddag

Er is af en toe zon. In het zuiden, mogelijk ook in het oosten, kunnen enkele buien voorkomen. De maximumtemperaturen variëren van 18°C op de Wadden tot 23°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het westen.

Morgenavond

In het begin zijn er enkele buien die geleidelijk oplossen. Er staat weinig wind, langs de kust een matige wind uit west tot noordwest. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/07/2023 09.07 uur LT

   

Plaats een reactie