Weersverwachting voor 19-05-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Er zijn geen waarschuwingen. Vanochtend is het zonnig en droog. De wind komt uit het noordoosten en is zwak, maar neemt geleidelijk af naar matig. Vanmiddag blijft het vrij zonnig en droog. De temperatuur stijgt tot ongeveer 19°C, behalve op de Wadden waar het rond de 14°C blijft. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer af en toe vrij krachtig. Aan de kust kan er een wind van zee opsteken.

Komende nacht

Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind waait uit het noordoosten en is zwak tot matig, aan zee en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig.

Morgen

Morgenochtend is het overwegend zonnig, later komt er in het oosten wat meer bewolking. Er staat een matige wind uit het noordoosten. Morgenmiddag begint vrij zonnig, maar er komt meer bewolking in de loop van de middag. De temperatuur wordt ongeveer 20°C landinwaarts en rond de 16°C pal aan zee. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk af en toe krachtig. Morgenavond schijnt de zon af en toe en blijft het droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig, eerst mogelijk af en toe krachtig.

(Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/05/2023 09.22 uur LT

   

Plaats een reactie