Weersverwachting voor 19-04-2023

Weersverwachting voor morgen

Er zijn geen waarschuwingen voor het weer.

Vanavond

Het blijft helder en droog vanavond. Er waait een matige wind uit het noordoosten, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht

Het blijft droog komende nacht en de minimumtemperatuur is ongeveer 4°C. De wind waait uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenochtend

Bewolking trekt vanuit het oosten het land binnen en er valt af en toe lichte regen. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig (windkracht 5-6).

Morgenmiddag

Het is bewolkt en er valt af en toe regen. Vanuit het oosten wordt het overwegend droog en breekt de zon af en toe door. In het zuiden kunnen enkele buien ontstaan, mogelijk met onweer. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. De wind komt uit oost tot noordoost en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig (windkracht 5-6).

Morgenavond

Het is half tot zwaar bewolkt en plaatselijk valt er regen. De wind komt uit het oosten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig (windkracht 5-6).

Deze weersverwachting is afkomstig van het KNMI.

Uitgifte: 19/04/2023 17.23 uur LT

  

Plaats een reactie