Weersverwachting voor 18-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is er eerst veel bewolking met lokaal mist in de Limburgse heuvels. Later in de ochtend klaart het hier en daar op. Het blijft droog. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig.

Vanmiddag breekt de zon steeds vaker door. Het blijft droog. De maximumtemperatuur varieert van 24°C in het noorden tot lokaal 29°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en komt uit het oosten.

Vanavond zijn er opklaringen en blijft het droog. Het blijft lang warm met rond middernacht temperaturen van 20°C in het noorden tot 24°C in het zuiden. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig.

Komende nacht

In het noordwesten en (uiterste) westen is er mogelijk een enkele onweersbui. Het blijft zeer warm met minima van ongeveer 22°C. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit oost tot zuidoost.

Morgenochtend

Het is wisselend bewolkt. In het westen en noordwesten is een bui mogelijk, elders blijft het droog. De wind is matig en draait van zuidoost naar zuidwest tot west.

Morgenmiddag

Het is eerst half tot zwaar bewolkt. In het oosten is er lokaal nog kans op een (onweers)bui, verder blijft het droog. Later in de middag breekt de zon door vanuit het westen. De temperaturen liggen tussen 22°C aan de westkust en 28°C langs de oostgrens. De wind is matig, aan de westkust tijdelijk vrij krachtig.

Morgenavond

Er is weinig bewolking en het blijft droog. De wind is matig, later op de avond zwak landinwaarts. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/08/2023 09.43 uur LT

   

Plaats een reactie