Weersverwachting voor 18-04-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Het is op de meeste plaatsen half tot zwaar bewolkt vanochtend. In het noorden wordt het later vanochtend zonnig. Het blijft vrijwel overal droog. De wind uit het noordoosten is matig, aan de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Vanmiddag

Er is een afwisseling van wolken en zon vanmiddag. Het blijft vrijwel overal droog en de maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind draait naar het oosten en is matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig of krachtig, windkracht 6.

Vanavond

Er komen steeds meer opklaringen vanavond en het blijft droog. De wind draait naar het noordoosten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.

Komende nacht

Het blijft droog komende nacht. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 3°C in het noorden en oosten tot 7°C in het zuiden. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten.

Morgenochtend

Er is in de zuidelijke helft veel bewolking morgenochtend. Elders is het zonnig en de bewolking trekt zuidwaarts weg. Het blijft droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het oosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenmiddag

Het is morgenmiddag zonnig, met slechts een paar wolken. Het blijft droog en de middagtemperatuur ligt rond 14°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. In het Waddengebied is de wind af en toe krachtig, windkracht 6.

Morgenavond

Het is morgenavond helder en droog. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige wind uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/04/2023 08.41 uur LT

   

Plaats een reactie