Weersverwachting voor 17-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is er vooral in het westen en noorden af en toe zon. Elders is er meer bewolking en plaatselijk kan daar wat lichte regen uit vallen. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig, aan de kust en op het IJsselmeer soms vrij krachtig.

Vanmiddag

Vanmiddag is er af en toe zon, vooral in het westen en noordwesten. Met name in het oosten is er veel bewolking. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 20°C plaatselijk in het oosten en 23°C in het midden en zuidwesten. De wind is matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten.

Vanavond

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De wind is zwak tot matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten.

Komende nacht

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond de 15°C. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Morgenochtend

Morgenochtend is er vrij veel bewolking. Het blijft droog. De wind komt uit een oostelijke richting en is zwak tot matig.

Morgenmiddag

Morgenmiddag breekt de zon steeds vaker door. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 24°C in het noorden tot plaatselijk 30°C in het zuiden van het land. De wind is zwak tot matig en komt uit het oosten.

Morgenavond

Morgenavond zijn er opklaringen. Later in de avond neemt in het zuidwesten de kans op een regen- of onweersbui toe. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/08/2023 08.49 uur LT

   

Plaats een reactie