Weersverwachting voor 17-04-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Het is vanochtend grijs en er valt soms wat lichte regen in het zuidoosten. In het noordoosten komt plaatselijk nog mist voor. Aan het einde van de ochtend breekt in het oosten de zon soms door. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig. Later vandaag komt er geleidelijk op meer plaatsen af en toe zon. Plaatselijk kan er een bui vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De temperatuur heeft een maximum rond 14°C. De wind uit het noordoosten is matig.

Vanavond

Het klaart vanavond flink op en blijft overal droog. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig en in het kustgebied soms vrij krachtig.

Komende nacht

Het blijft droog en de temperatuur daalt tot 4°C. Er staat een matige wind uit het noordoosten. Langs de kust kan het soms vrij krachtig waaien.

Morgenochtend

Eerst schijnt op veel plaatsen de zon. Later neemt de bewolking toe, maar het blijft droog. De wind uit het noordoosten is matig, aan de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Morgenmiddag

Er zijn wolken, maar de zon schijnt er ook af en toe tussendoor. Het blijft droog en de maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind draait naar het oosten en is matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig.

Morgenavond

Het klaart verder op en blijft droog. De wind draait naar het noordoosten en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 17/04/2023 08.56 uur LT

   

Plaats een reactie