Weersverwachting voor 16-09-2023

Weersverwachting

Vandaag

Het is momenteel droog met veel zonnige perioden. De wind is zwak, maar aan de kust matig uit het zuidoosten.

Vanmiddag

Er zijn nog steeds zonnige perioden, maar later op de middag neemt de kans op een bui toe, vooral in het uiterste zuiden en mogelijk met onweer in Zuid-Limburg. De temperatuur varieert van 22°C in het noorden tot 26°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit het noord- tot noordoosten.

Vanavond

In het zuiden neemt de bewolking toe en kunnen er enkele (onweers)buien voorkomen. Aan zee is de wind matig uit het noordoosten, terwijl er landinwaarts weinig wind is.

Komende nacht

In het zuiden en midden van het land komen enkele buien voor, mogelijk met onweer. De minimumtemperaturen variëren van 10°C in het noorden tot 16°C in het zuiden. Landinwaarts is er weinig wind, terwijl de noordoostenwind matig is langs de kust.

Morgenochtend

Er zijn wolkenvelden en vooral in het midden en noorden kunnen enkele buien voorkomen. De wind is zwak tot matig uit het noordoosten.

Morgenmiddag

Vanuit het zuiden breekt de zon door. In het noorden blijft het bewolkt en kan er een (onweers)bui voorkomen. De maximumtemperaturen liggen tussen 21°C in het noorden en lokaal 25°C in het zuiden. De wind is overwegend matig en komt uit het oosten.

Morgenavond

Er zijn enkele wolkenvelden en later op de avond neemt de kans op een regen- of onweersbui toe in het zuidwesten. De wind is zwak. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/09/2023 09.41 uur LT

   

Plaats een reactie