Weersverwachting voor 16-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend zijn er zonnige perioden. In het zuiden en zuidoosten is er meer bewolking. Het blijft vrijwel overal droog, alleen in het zuidoosten is er kans op een bui. Er steekt een zwakke tot matige wind uit het noordoosten op.

Vanmiddag

Vanmiddag zijn er zonnige perioden. In de zuidoostelijke helft is er meer bewolking en in (uiterste) zuidoosten kan een bui vallen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 22°C in het noordelijk kustgebied tot ca. 25°C in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige wind uit een noordoostelijke richting. Langs de westkust wordt de wind noordelijk.

Vanavond

Vanavond is het in het zuidoosten bewolkt. Elders zijn er opklaringen. Het blijft vrijwel overal droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht

Komende nacht is er in de zuidoostelijke helft plaatselijk een bui mogelijk. Elders blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen plaatselijk 10°C in het noorden en 17°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.

Morgenochtend

Morgenochtend is er af en toe zon. Het blijft vrijwel overal droog. De wind is zwak tot matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten.

Morgenmiddag

Morgenmiddag is er af en toe zon, vooral in het westen en noordwesten. Elders is er vrij veel bewolking en in het zuidoosten is een bui niet uitgesloten. De maximumtemperatuur ligt tussen 20°C in het noord(oost)en en plaatselijk 25°C in het zuiden. De wind is matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten.

Morgenavond

Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft vrijwel overal droog. De wind is zwak tot matig, aan de kust soms vrij krachtig en komt uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/08/2023 09.42 uur LT

   

Plaats een reactie