Weersverwachting voor 16-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Op dit moment zijn er geen waarschuwingen van kracht.

Vanochtend schijnt de zon regelmatig en blijft het op veel plaatsen droog. In het westen en noorden is er meer bewolking en kunnen er enkele buien voorkomen. Boven land waait er een vrij krachtige zuidwestenwind, terwijl aan zee en boven het IJsselmeer een krachtige tot harde wind waait, met een windkracht van 6-7.

Vanmiddag

Het is half tot zwaar bewolkt met mogelijk enkele buien, vooral landinwaarts. De middagtemperatuur ligt rond 23°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, met een windkracht van 6-7.

Vanavond

Het is half tot zwaar bewolkt. In het zuiden en oosten kan lokaal nog een bui voorkomen. De zuidwestenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer matig tot vrij krachtig.

Komende nacht

Er kan heel lokaal nog een lichte bui voorkomen, maar over het algemeen blijft het droog. De minimumtemperatuur is ongeveer 15°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee vrij krachtig, met een windkracht van 5-6.

Morgenochtend

Het is half tot zwaar bewolkt en er kan een enkele bui voorkomen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee vrij krachtig en boven de Wadden krachtig, met een windkracht van 6.

Morgenmiddag

Er is af en toe zon, maar er kunnen ook enkele buien ontstaan met kans op onweer. De middagtemperatuur ligt rond 21°C. De wind komt uit het westen en is boven land matig, aan zee matig tot vrij krachtig.

Morgenavond

Het klaart geleidelijk op, maar in het oosten kunnen er eerst nog enkele buien voorkomen. Er staat een meest matige wind uit het westen.

Uitgifte: 16/07/2023 09.10 uur LT

   

Plaats een reactie