Weersverwachting voor 16-04-2023

Weerbericht

Weerbericht

16 april 2023

Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend is het grijs met in het westen plaatselijk motregen. In het noordoosten breekt later vanochtend de zon door. De wind uit het noorden is zwak tot matig.

Vanmiddag is het in het westen nog bewolkt. In de rest van het land breekt de zon af en toe door, maar valt er ook plaatselijk een enkele bui. De middagtemperatuur ligt rond 14°C, in het westen onder de bewolking wordt het niet warmer dan een graad of 10. De noordelijke wind is matig.

Vanavond zijn er opklaringen en valt er in het oosten misschien nog een bui. In het westen is het bewolkt, maar blijft het droog. De wind uit het noorden is zwak tot matig.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog. In het noorden en oosten kan plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3 graden in het noordoosten tot 8 graden in het zuidwesten. Langs de kust waait het matig uit het noordoosten, verder staat er weinig wind.

Morgenochtend is het in het zuidwesten eerst bewolkt. Verder schijnt de zon geregeld en blijft het droog. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig.

Morgenmiddag komen wat meer wolken voor dan in de ochtend, maar de zon schijnt er ook af en toe tussendoor. Plaatselijk kan er een bui vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De temperatuur heeft een maximum rond 15 graden. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig.

Morgenavond klaart het flink op en blijft het overal droog. De wind uit het noordoosten is zwak tot matig en in het noordelijk kustgebied soms vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/04/2023 06.57 uur LT

   

Plaats een reactie