Weersverwachting voor 15-04-2023

Weersverwachting voor vandaag en morgen

Vandaag

Vanochtend is er veel zon en blijft het droog, behalve in Zeeland waar het in de eerste helft van de ochtend nog bewolkt is met lichte regen. De wind komt uit noord tot noordoost en is matig.

Vanmiddag zijn er vooral in het zuiden en westen perioden met zon en blijft het droog. In het noorden en oosten wordt het steeds meer bewolkt en valt er aan het einde van de middag motregen. De middagtemperatuur varieert van 10°C in het noordoosten tot 15°C in het zuidwesten. De noordelijke wind is matig, in het noorden en westen af en toe vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer wordt de wind krachtig, windkracht 6.

Vanavond zijn er in het westen enkele opklaringen. In de rest van het land is er veel bewolking en valt er plaatselijk motregen. De noordelijke wind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Morgen

Komende nacht valt er plaatselijk motregen. De minimumtemperatuur wordt 7°C, in het noordoosten koelt het af naar 4°C. De wind draait tijdelijk naar het noordwesten en is matig, aan de westkust matig tot vrij krachtig.

Morgenochtend is het op veel plaatsen bewolkt met in het zuidwesten plaatselijk motregen. In het noorden kunnen er enkele opklaringen voorkomen. De noordelijke wind is matig.

Morgenmiddag is het half tot zwaar bewolkt met plaatselijk lichte regen of motregen. De middagtemperatuur ligt rond 14°C. De noordelijke wind is matig.

Morgenavond is er in het westen nog ruimte voor de zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De noordelijke wind is zwak tot matig.

Let op: Er zijn geen waarschuwingen.

Bron: KNMI

Uitgifte: 15/04/2023 09.04 uur LT

  

Plaats een reactie