Weersverwachting voor 14-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend zal de zon geleidelijk steeds vaker doorbreken en blijft het droog. In de kuststrook is er een matige zuid- tot zuidoostenwind, terwijl er elders weinig wind is.

Vanmiddag zullen er flinke perioden met zon zijn en blijft het droog. De temperaturen variëren tussen 23°C in het Waddengebied en 28°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit het zuiden.

Vanavond schijnt de zon eerst nog, maar later in het zuidoosten is er een kleine kans op een (onweers)bui. Er staat weinig wind.

Komende nacht

In het zuidoosten en oosten zullen er enkele (onweers)buien zijn. De minima liggen rond 17°C. Landinwaarts is er weinig wind, terwijl er aan de kust een matige zuidwestenwind staat.

Morgenochtend

Er zullen perioden met zon zijn. Langs de oostgrens is er in de vroege ochtend nog een regen- of onweersbui mogelijk. De zuidwestenwind is zwak tot matig.

Morgenmiddag

De zon zal flink schijnen. In het zuidoosten is een enkele bui mogelijk. De temperaturen variëren tussen 21°C aan de westkust en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuidwest tot west en is matig.

Morgenavond

De zon schijnt eerst nog, maar in Limburg is een enkele bui niet uitgesloten. Er is weinig wind, terwijl er aan de kust eerst nog een matige west- tot noordwestenwind staat. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 14/08/2023 09.11 uur LT

   

Plaats een reactie