Weersverwachting voor 14-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend zijn er periodes met zon. Vanuit het zuidwesten neemt de bewolking toe, maar het blijft vrijwel overal droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.

Vanmiddag

Het is half tot zwaar bewolkt in de middag. Het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur varieert van 21°C op de Wadden tot 27°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en draait geleidelijk naar het oosten tot zuidoosten.

Vanavond

In de avond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het vrijwel overal droog. Vanuit het zuiden klaart het op. De wind is zwak tot matig uit het oosten tot zuidoosten. Aan zee wordt de wind later vrij krachtig, mogelijk krachtig aan de noordwestkust en boven het IJsselmeer.

Komende nacht

Plaatselijk kan er een bui voorkomen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 17°C. De wind is meestal matig en komt eerst uit het zuidoosten en later uit het zuidwesten.

Morgenochtend

Het is half tot zwaar bewolkt en op de meeste plaatsen blijft het droog. De wind uit het zuidwesten is matig, maar aan de noordwestkust vrij krachtig.

Morgenmiddag

Het is half tot zwaar bewolkt. In de loop van de middag neemt de kans op een regen- of onweersbui toe. Vooral in het oosten en zuidoosten kunnen stevige onweersbuien ontstaan, mogelijk met hagel en/of zware windstoten. De maximumtemperatuur varieert van 22°C aan zee tot lokaal 27°C in het oosten. De wind komt uit het zuidwesten en is meestal matig, maar aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Morgenavond

In de avond zijn er nog verspreid over het land enkele regen- en onweersbuien. Later op de avond trekken de meeste buien naar het noordoosten en klaart het op. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, maar aan zee en boven het IJsselmeer neemt de wind toe naar krachtig, mogelijk hard.

Uitgifte: 14/07/2023 09.00 uur LT

   

Plaats een reactie