Weersverwachting voor 13-09-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend is er vrij veel bewolking. In het oosten en noorden valt eerst nog wat regen. De wind is noordelijk, matig boven land en vrij krachtig aan de kust, aan de Zeeuwse kust en boven het IJsselmeer eerst nog krachtig. In het zuidoosten is de wind eerst nog zuidwestelijk.

Vanmiddag

Klaart het van het noorden uit op en volgen er zonnige perioden. In het zuidoosten valt mogelijk nog wat regen, maar elders blijft het droog. Het wordt een stuk minder warm dan de afgelopen tijd met maximumtemperaturen tussen 17 en 21°C. De wind komt uit het noorden en is matig.

Vanavond

Het is helder en droog. Het koelt snel af, aan het einde van de avond ligt de temperatuur rond 10°C. De wind is zwak tot matig.

Komende nacht

Er zijn opklaringen en het blijft droog. Plaatselijk kan zich een mistbank vormen. De minima liggen tussen 14°C in het zuidwesten en 6°C plaatselijk in het noordoosten. Er staat weinig wind.

Morgenochtend

Het is zonnig en droog. Landinwaarts staat er weinig wind, langs de kust is de zuidenwind matig.

Morgenmiddag

Er zijn zonnige perioden en het blijft droog. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 20°C. Landinwaarts staat er weinig wind, langs de kust is de zuidenwind matig.

Morgenavond

Het is vrij helder en droog bij weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/09/2023 09.08 uur LT

   

Plaats een reactie