Weersverwachting voor 13-08-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend neemt de bewolking toe met vooral landinwaarts nog perioden met zon. Vooral in het westen en noorden kan een lichte bui voorkomen. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig.

Vanmiddag

Vanmiddag schijnt de zon af en toe en komt er plaatselijk een bui tot ontwikkeling. De maximumtemperatuur ligt rond 23°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de noordwestkust af en toe vrij krachtig.

Vanavond

Vanavond zijn er zonnige perioden met vooral in het oosten nog enkele buien. De wind is zwak tot matig en wordt zuidelijk.

Komende nacht

Komende nacht is er eerst nauwelijks bewolking. In de loop van de nacht komt er van het zuidwesten uit steeds meer sluierbewolking. Landinwaarts ontstaat vooral in het oosten en noordoosten plaatselijk mist. De minima liggen rond 12°C. Er is weinig wind, aan de kust staat een matige zuidenwind.

Morgenochtend

Morgenochtend lost eventuele mist op, er zijn dan zonnige perioden. In de kuststrook staat een matige zuid- tot zuidoostenwind, elders is er weinig wind.

Morgenmiddag

Morgenmiddag zijn er flinke perioden met zon. In het oosten is er een kleine kans op een bui. De maxima liggen tussen 23°C in het Waddengebied en 28°C in het zuiden. De wind is zwak tot matig uit het zuiden.

Morgenavond

Morgenavond schijnt de zon eerst nog. In het zuidoosten is er een kleine kans op een bui. Er staat weinig wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/08/2023 09.11 uur LT

   

Plaats een reactie