Weersverwachting voor 13-07-2023

Weersverwachting

Vandaag

Vanochtend zijn er periodes met zon en ontstaan er vooral landinwaarts enkele buien. Er is een kleine kans op onweer. In het zuiden en oosten is het eerst nog zwaar bewolkt. De wind is boven land matig, in het noordelijk kustgebied vrij krachtig en komt uit het zuidwesten.

Vanmiddag

Vanmiddag komen vooral in het oosten en zuidoosten buien voor, plaatselijk met onweer. Elders is het overwegend droog met geregeld zon. De maximumtemperatuur ligt tussen 18°C langs de noordwestkust en 23°C in het zuidoosten. De wind waait uit het westen en is matig, in het noordelijk kustgebied eerst vrij krachtig.

Vanavond

Vanavond komt er in het zuidoosten een enkele bui voor. Later wordt het overal droog. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land zwak tot matig, aan zee matig tot vrij krachtig.

Komende nacht

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 11°C plaatselijk in het noordoosten en 15°C aan de kust. In het binnenland is er weinig wind, aan de kust staat een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Morgenochtend

Morgenochtend is er veel zon met in het Waddengebied mogelijk een bui. De wind komt uit het zuidwesten en is matig.

Morgenmiddag

Morgenmiddag zijn er periodes met zon en blijft het vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 21°C op de Wadden en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is zwak tot matig.

Morgenavond

Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt en blijft het droog. Het blijft nog lang warm. Boven land is er weinig wind, aan de kust staat een matige wind uit het zuidoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/07/2023 09.01 uur LT

   

Plaats een reactie