Weersverwachting voor 13-04-2023

Weersvoorspelling voor vandaag en morgen

Vandaag

Vanochtend zijn er enkele buien. In het westen en zuiden wordt het geleidelijk droog en komt de zon tevoorschijn. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Vanmiddag zijn er perioden met zon. In het noordoosten komt eerst nog een bui voor, elders blijft het droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 9°C op de Wadden tot 14°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht

Blijft het droog. Het koelt af naar 3°C in het westen tot rond het vriespunt in het oosten. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.

Morgen

Morgenochtend is het zonnig en droog. De zuidenwind is zwak tot matig.

Morgenmiddag is er een afwisseling van zonnige perioden en bewolking. In het zuiden is er een kleine kans op een bui. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 14°C. De wind gaat uit het zuidoosten waaien en is overwegend matig.

Morgenavond valt er in het zuidwesten een enkele bui, elders blijft het droog en zonnig. De wind komt uit een oostelijke richting. Boven land is er weinig wind, langs de kust is de wind matig.

Plaats een reactie